Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Радчикова Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Лемешевский В. О. Нормирование потребности жвачных животных в энергии [Електронний ресурс] / В. О. Лемешевский, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова, А. А. Курепин, В. А. Люндышев // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 303-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_120
| 2. |
Гурин В. К. Эффективность скармливания зерна рапса, люпина, вики, гороха в рационах теля [Електронний ресурс] / В. К. Гурин, В. П. Цай, А. Н Кот, Г. Н. Радчикова, А. Н. Шевцов // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 322-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_127
| 3. |
Радчикова Г. Н. Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, Е. О. Гливанский, А. М. Глинкова, Т. Л. Сапсалева // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 46-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_7
| 4. |
Глинкова А. М. Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков [Електронний ресурс] / А. М. Глинкова, А. Н. Кот, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_19
| 5. |
Радчикова Г. Н. Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, Н. А. Шарейко, В. Н. Куртина, Д. В. Гурина, О. Ф. Ганущенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 92-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_16
| 6. |
Радчикова Г. Н. Мясная продуктивность и качество говядины при скармливании кормовой добавки гумат натрия [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, Л. А. Возмитель, В. Н. Куртина, В. В. Букас, А. Я. Райхман // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__30
| 7. |
Радчикова Г. Н. Влияние количества протеина в составе заменителей цельного молока на продуктивность телят в возрасте 10-30 дней [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, А. Н. Кот, Н. А. Яцко, Н. А. Шарейко, Л. А. Возмитель, В. В. Букас, И. В. Сучкова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 209-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_49
|
|
|