Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Радчикова Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Лемешевский В. О. 
Нормирование потребности жвачных животных в энергии [Електронний ресурс] / В. О. Лемешевский, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова, А. А. Курепин, В. А. Люндышев // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 303-306. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_120
Попередній перегляд:   Завантажити - 90.555 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гурин В. К. 
Эффективность скармливания зерна рапса, люпина, вики, гороха в рационах теля [Електронний ресурс] / В. К. Гурин, В. П. Цай, А. Н Кот, Г. Н. Радчикова, А. Н. Шевцов // Розведення і генетика тварин. - 2012. - Вип. 46. - С. 322-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rgt_2012_46_127
Попередній перегляд:   Завантажити - 96.449 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Радчикова Г. Н. 
Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, Е. О. Гливанский, А. М. Глинкова, Т. Л. Сапсалева // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 46-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 494.191 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Глинкова А. М. 
Влияние казеиновой кислотной сыворотки на качество мяса откармливаемых бычков [Електронний ресурс] / А. М. Глинкова, А. Н. Кот, В. П. Цай, Г. Н. Радчикова // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 164-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2015_1_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 513.117 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Радчикова Г. Н. 
Использование вторичных продуктов в кормлении дойных коров [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, Н. А. Шарейко, В. Н. Куртина, Д. В. Гурина, О. Ф. Ганущенко // Аграрна наука та харчові технології. - 2016. - Вип. 2. - С. 92-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2016_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 452.286 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Радчикова Г. Н. 
Мясная продуктивность и качество говядины при скармливании кормовой добавки гумат натрия [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, Л. А. Возмитель, В. Н. Куртина, В. В. Букас, А. Я. Райхман // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2017. - Вип. 5(2). - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2017_5(2)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.163 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Радчикова Г. Н. 
Влияние количества протеина в составе заменителей цельного молока на продуктивность телят в возрасте 10-30 дней [Електронний ресурс] / Г. Н. Радчикова, А. Н. Кот, Н. А. Яцко, Н. А. Шарейко, Л. А. Возмитель, В. В. Букас, И. В. Сучкова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 209-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_49
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.342 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського